Светлина в косите и изящен силует на прическите

Водещата френска марка за обучение на фризьори и развитие на фризьорски центрове Stephan зарадва дамите с нов, горещ тренд в прическите за лятото – актуалната си колекция прически и цветове Next Floors.

Това лято специалистите от Stephan добавят светлина в косата и впечатляващи комбинации от актуални за сезона цветове.

Новост за веригата е и концепцията Stephan Homme – комбинация от специфични грижи за мъже, включващи процедури за коса, укрепващи терапии за скалпа и подбрани процедури от сектори маникюр и педикюр.

От форма към линия

Този сезон фокусът и при трите визии от колекцията – къса, средна и дълга коса – е върху линията и подчертаването на елегантния женствен силует на прическата. Характерни са дължините в предната част и изключителния рисунък на подстригването. Бретонът остава актуален с дължина на нивото на веждите и леко деструктуриране по контура.
Формата е леко заоблена и при трите визии, но акцентът остава върху силуета.
Предложенията за средно дълга коса от колекцията включват специфична игра с дължините на тила, където правата линия е нарушена с по-къси кичури.

Усещане за цвят

С тази колекция Stephan променя изцяло подхода към основния цвят, който и при трите предложения е всъщност…комбинация от три цвята с по един тон разлика за плавен преход и хомогенен краен резултат. Ефирната игра с тези близки цветове буквално добавя светлина в косата. Базисните цветове са в по-тъмната гама – за основа се използва тъмна къпина с вариации до по-светъл нюанс на махагон. Единственият контраст идва от техниката, като фризьорите на Stephan използват малиново червено. Обемът може да се подчертае с акцент в бретона, както и дължините в предната и задната част.

С новата колекция Stephan издига обслужването в салоните си на следващо ниво и представя изцяло обновено меню с услуги, в което клиентите могат да проследяват всяка процедура в пълни детайли, да научат повече за уникални нови терапии и специални предложения, характерни само за сертифицираните салони Stephan.

Повече за Stephan на www.stephan-academy.com

Днес в Style Icon: възможен ли е пълният релакс?
Бижутата, които всяка жена трябва да притежава
10-те най-стилни двойки в шоубизнеса
Refresh! Обновете стила си без усилия
Как да носим макси роклята