Стилни аксесоари за парти прически

Днес сме ви приготвили няколко интересни предложения за аксесоари, които ще направят парти прическата ви забележителна.

Не е нужно да изберете прекалено сложен кок или плитка, нито пък да отделяте половин ден в приготовления. Дори на най-семплия стил прическа може да придадете елегантност и блясък, с помощта на някое от тези малки съкровища. 
Метален пръстен за коса – H&M, 7,90 лв.
Високата конска опашка, която този сезон доминира на модния подиум, се разнообразява с този метален пръстен за коса. Предлага се както в златисто, така и в сребристо. Нашият съвет е да заложите на такъв стил, ако роклята ви е доста пищна, с повече детайли, мъниста или камъни. Семплата прическа пасва най-добре на такъв тоалет, а малко метален блясък не би навредил. 
Комплект фиби за коса, украсени с камъни – Chloe&Isabel, $22
Обикновените фиби за коса, украсени с няколко вида камъни, внасят доза ретро-шик във всяка визия. Можете да ги използвате за прибиране на кичурите при полу-вдигнатата коса, от двете страни или пък заедно. 
Диадема с перли – Parfois, 7,90 лв.
Да, това е диадема и не, не е само за деца. След като звезди от ранга на Ема Стоун и Ема Робъртс ни показаха, че тези аксесори имат място и в стила на порасналите момичета, ние се вдъхновихме да им намерим място и в нашия арсенал. Съчетайте диадемата с по-женствен тоалет – обемна пола или дантелена рокля, за още по-кокетен ефект. 
Шнола с кристали – Dauphines of New York, $48
Ето един вариант за любителките на коковете. Когато косата ви е вдигната, обикновено имате избор дали да заложите на обемни бижута (колие или обеци), или бижу, прикрепено в самата коса. За ниските кокове този тип шноли са удачен избор, особено ако го направите на една страна и поставите шнолата от другата. Няма да имате нужда от други бижута!
Акесоар за кок с кристали, Kitsch, €19.29
Ако косата ви е вдигната на висок кок, поставете едно такова бижу в основата му. И в този случай не трябва да прекалявате с останалите аксесоари, а ние ви препоръчваме да заложите на този само ако партито е много изискано, а тоалетът ви – много официален.