Най-красивите пролетни прически за 2023 г.

В модните ревюта за пролет 2023 най-известните фризьори създадоха невероятни визии, които ще виждаме навсякъде около нас през следващите няколко месеца. И ако не сме напълно готови да подстрижем косата си или да направим прекалено рязка промяна на цвета, то защо да не започнем с по-лесни, но пък и много красиви прически.

Нека заедно да разгледаме най-впечатляващите тенденции, характеризиращи любимата пролет.

Мокър ефект

Без да се замисляме много, това е една от най-големите тенденции в момента и една от най-практичните и лесни за създаване прически у дома, независимо от дължината на косата ни.

При пресъздаването й не трябва да забравяме да оставим няколко кичура, които да падат свободно около лицето ни.

Y2K

Този стил все още продължава да властва под светлините на прожекторите и през този сезон. Модерната полувдигната коса изобщо не е сложна за пресъздаване. Нужно е само да разделим част от косата си и да я защипем назад, оставяйки останалата част права и свободна.

Страничен път

Забравете за разделянето на косата по средата поне до есента. С тънък гребен можем да създадем строг и много стилен страничен път, както когато прибираме косата си на опашка или кок, така и ако я оставим свободна, права, къдрава или влажна.

Ниска конска опашка

Точно така, тази прическа се завръща в модните трендове. И това не е всичко. Връзките, панделките и свободните кичури коса ни дават онова усещане, което прави и най-обикновената прическа уникална и изтънчена.

Bedhead прическа

Тя ще се превърне в истински хит този сезон, точно защото е най-непретенциозната, семпла и лесна визия, с която да се сдобием. Все едно току що сме станали от леглото.

Вече не е нужно да се борим с непокорната коса или краища. Точно това ще бъде модерно през този сезон. Какво по-хубаво?

Baby плитки

Плитките отново са тук, носещи ни лек хипи привкус. Разпръснати измежду пуснатата коса, те са акцентът на пролетта, от който имаме нужда.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Диско къдриците отново са на мода