Прическите, които карат визията ни да изглежда по-скъпа

Ако искате да преобразите тоалета си, без да променяте нито една дреха, изберете тези прически.

Най-красивата прическа, която винаги ще работи в наша полза, е тази, която е сci здрава и бляскава коса. Оттам нататък има няколко фризури, любими на звездите, защото винаги вдигат визиите на ново ниво и ги карат да изглеждат по-красиви и дори по-скъпи. Всички те съвпадат с днешните тенденции за “clean” естетика – за семпли прически, които изглеждат сякаш се постигат лесно, но подобряват визията, без да разсейват от тоалета.

Строго прибран кок с път по средата

Любима прическа на Бела Хадид, Кендал Дженър, Хейли Болдуин и почти всеки модел. Класическа, но същевременно в момента е по-актуална от всякога.

Кок с път настрани

Подобна на последната прическа в списъка, тази е подходяща за хората със страничен бретон и за тези с по-квадратно лице и такова с формата, позната като диамант. Подчертава скулите и структурира визията, а е също толкова стилен вариант на кок с централен път.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Angius (@sarahangius)

Висока опашка, елегантно сплетена

Сплетената плитка също може да изглежда класно, ако е създадена правилно. И тук ключов елемент е да приберем строго косата и да не пропуснем нито един косъм при създаването на прическата.

Небрежни вълни

В тях всъщност няма нищо небрежно, защото, ако искаме да изглеждаме перфектно с тях, трябва да се потрудим дълго време пред огледалото. Неслучайно именно тази прическа избра Хейли Болдуин за миналогодишната Met Gala.

В това видео тя ни показва как да я постигнем: