Практични и красиви прически за тренировка

Ако ви е нужна последна доза мотивация, за да тренирате днес, може би тези прически са точно това, от което се нуждаете.

Често говорим за красивите фризури, които можем да си направим за специален повод, но когато става дума за онези практични прически, които са ни нужни по време на тренировка, рядко откриваме подходящи идеи.

А търсенето на прическа, която същевременно да не ни пречи по време на най-интензивните упражнения и да предпазва косата ни от излишно замърсяване и сплъстяване, не е лека задача. А ако искаме и накрая все пак да изглеждаме добре, е още по-трудно да намерим алтернативи.

Сега събрахме няколко идеи от трениращите момичета в Instagram за подходящи прически, които не само ще сложат край на търсенето, но и ще ви мотивират да посетите фитнес салона този следобед.

Съвет от нас: Ако косата ви е много дълга и обемна, изберете ниски опашки и плитки, а не прически в горната част на главата, тъй като е почти сигурно, че те ще се развалят някъде на второто скачане или при първото по-натоварващо упражнение.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANTIDOTE 1848 (@antidote1848)

tips