Нова порция звездно вдъхновение за следващата ви прическа

Пет идеи, които можем да си откраднем от звездите и последните дръзки решения, които те взеха с прическите си.

Новият сезон е възможност за промяна, независимо дали говорим за пролетта, или есента. Затова и точно сега толкова много звезди решиха да променят външния си вид.

Само за последната седмица четири любими известни личности като Кейт Мидълтън и Селена Гомес драстично измениха прическата си, а няма съмнение, че техните нови фризури ще вдъхновят още много трендове. Бъдете първите, които да се включите в тенденциите и се почерпете с идеи от снимките тук:

Кейт Мидълтън

Подобно на това, което избра да направи миналата година, с идването на студените сезони Кейт Мидълтън промени цвета на косата си в по-топъл нюанс с почти медени нотки в иначе кестенявата прическа.

Селена Гомес

Актрисата и певица счупи интернет, когато промени прическата си тази седмица и се върна към късия боб с дължина малко под брадичката.

@selenagomez♬ original sound – Amber Wilkerson

Прическите, които ни карат да изглеждаме по-слаби

Кели Роланд

При последната промяна на прическата на Кели пък забелязваме страхотната й прилика с Бионсе, благодарение на магията на бретона, разделен в средата.

Бионсе

Като заговорихме за Бионсе, тя също дебютира с нова прическа с къс бретон тази седмица. Също като Кели тя го стилизира разделен по средата, а визията й ни напомни на тази от музикалното видео към песента “Me, Myself, and I”.

10 актуални и стилни прически, за когато нямаме време сутрин

Хейли Болдуин

Хейли напусна отбора на блондинките тази седмица. Моделът избра да боядиса косата си в по-тъмен нюанс със само няколко светли акценти в предната част на прическата и в краищата.

Hero SliderPopular