Най-модерните летни прически

Няколко летни тенденции, изключително популярни в Instagram и сред известните личности, с които може да изглеждате модерни без усилия през целия летен сезон.

Микро плитки

Те са подходящи за всички типове коса. Единственото, което трябва да направите, е да сплетете няколко кичура, с които да рамкирате лицето или цялата дължина на косата.

Хванете вълната

Тези фини плажни вълни се постигат само за няколко минути. Те са изключително подходящи за всеки сезон, така че си струва да усъвършенствате техниката им.

Бандани

Стилът от 80-те се завръща, затова можем да благодарим на Кари Брадшоу, която го направи популярен и през първото десетилетие на XXI век. Двадесет години по-късно тенденцията е отново тук, за да добави симпатично очарование към летните дни.

Копринен блясък

Високо прибраните опашки не изискват особени умения. Просто пригладете с вода или подходящ стилизант летящите коси и след минута ще изглеждате изискано.

Обратно в 90-те

Бела Хадид отново направи популярни големите щипки от 90-те. Тези аксесоари за коса са страхотно решение, когато трябва да скриете лошите дни на косата. Всичко, което трябва да направите, е да я съберете небрежно и да закрепите с щипката.