Натуралното русо е хит през този сезон

Когато видяхме Блейк Лайвли на ревюто на Gucci, освен страхотната рокля, нямаше как да не ни впечатли и новият, по-тъмен нюанс на русото, с който актрисата дебютира. 

Свикнали сме да виждаме разкошната, дълга коса на Блейк с почти платинени нюанси на русото. Този път обаче тя е заложила на по-натурална визия, избирайки цвят, близък до така нареченото “ягодово русо”. Харесваме промяната, която този нюанс придава на цялостното ѝ излъчване – изглежда по-топло и меко, точно като настъпващата есен. 
Може би именно смяната на сезона вдъхнови и други известни блондинки да прибегнат до промяна. Кейт Босуорт, която също като Блейк досега залагаше на по-светло русо, сега се довери на тъмен, натурален нюанс. 
София Вергара залага на още по-тъмен цвят. Въпреки че я харесваме и като брюнетка, трябва да признаем, че този нюанс страхотно отива на цвета на кожата ѝ. 
Друга брюнетка, която мина в отбора на блондинките, е изгряващата звезда Клои Морец. Очевидно Клои не иска веднага да прави драстичната промяна, затова сега е избрала топло русо, което накрая завършва с по-светли омбре краища. 

Бихте ли последвали примера им?

Снимки: Profimedia


Дженифър Анистън в истерия заради Анджелина
Тайните за перфектна визия на Ема Уотсън
Кои храни помагат в борбата със стреса?