Лесни идеи за прически, които да вземем от Лили Колинс

Любимата млада модна икона в Холивуд Лили Колинс е днешното ни вдъхновение за няколко супер симпатични прически.

Лили, която наскоро драстично подкъси косата си, е истински хамелеон. На червения килим тя излъчва блясъка на класическа дива, но е също толкова чаровна в небрежна всекидневна визия. Затова просто нямаше как да пропуснем и ефектните й прически, които определено смятаме да опитаме.

Небрежни вълни

Тези едри, оформени небрежно вълни, много отиват на дължина до раменете. А най-хубавото е, че се получават супер лесно, като просто намачкате пяна във влажната коса и намачквате с пръсти, докато сушите. Харесва ни и идеята за строго елегантна дантелена рокля и вечерен грим, съчетани с толкова лежерна прическа – това придава шик и омекотява излъчването.

Кок, украсен с панделка

Фризьорът на актрисата е превърнал обикновения нисък кок в страхотен акцент. Първо, косата отгоре е оформена с много обем и перфектно пригладена (използвайте спрей за обем, изсушете гладко със сешоар, тупирайте и пригладете отгоре). И накрая кокът е украсен с черна панделка, придавайки му много елегантен и интересен вид.

В стил Одри Хепбърн

Още една идея за максимум ефект с минимум усилия. Косата е изсушена права (съветът ни е да използвате голяма кръгла четка с естествен косъм – така косата става супер бляскава). Косата на темето е леко тупирана. След което кичурите отгоре и отстрани са хванати хлабаво назад и прикрепени с фиби. Няколко кичури се спускат свободно около лицето. Кокетно и изискано.

Вижте останалите прически на стр. ii