Коя прическа подхожда най-много на вашата зодия?

Ако е дошло време да смените прическата си, вижте коя пасва на зодията ви и ще изрази най-добре натурата ви!


Овен:
спонтанната ви натура и преуспяващи качества изискват прическа, която няма напълно да отговаря на страстта ви.
В търсене на приключения добре ще ви стои лъскав кок, който ще запази стилни и елегантен привкус във визията ви, докато ви дава свобода на движение и ви позволява буквално да прелитате от една дейност в друга.

Телец: със силна воля и здраво стъпили на земята, вашата сила и упоритост са проектирани в интензивен поглед и здрава костна структура, което предполага ясно изразени лицеви контури.

Не покривайте това с много коса. Ще ви отива пикси прическа, къса коса без път, с бритон на една страна. Практичната ви страна ще одобри тази приятна и освежаваща прическа.

Близнаци: разнообразието управлява света ви, това се отнася и за прическата ви. Както и цветът на косата ви. Харесвате по малко от всичко и вероятно ви се иска да разберете как ще изглеждате като блондинка, брюнетка, червенокоса или дори с нетрадиционен цвят. Използването на временни бои ще ви позволи да експериментирате с всякакви цветове.

Рак: представителките на тази зодия имат репутация на непредвидими, понякога топли, друг път студени. Емоциите има варират в целия спектър.

Тази смесица от настроения и ексцентричен стил прави омбрето изключително подходящо за вас. Стилна и шик, омбре прическата ви дава възможност да играете с цветовете според настроението си – светли или тъмни върхове.

Вижте още зодии на страница ii