Кестеняво омбре – мисията възможна

От Благомира Василева, MissBloom.bg, със съдействието на салон Stephan Mladost.

Слушала съм много за омбрето, балеажа и кичурите, разликата между тях, но все не ми стигаше време да го пробвам. Един ден реших “Това е то, ще го направя”. Отидох в салон Stephan в Бизнес парк (изключително уютен и приятен салон :)), защото работим много отдавна с марката Stephan за събития и фотосесии на Grazia, JOY и съм сигурна в техния професионализъм.

“Искам омбре, но да е преливащо, не много видимо” –опитах се да обясня. За моя радост Габриела, фризьорът в салон Stephan, който се грижеше за мен, ме разбра веднага (“В академия Stephan сме научени да разгадаваме и разбираме от 2-3 думи какво желае клиента, за да не го отегчаваме и губим времето му.”) и не се наложи да влизаме в двучасови обяснения, придружващи посещенията ни при фризьора много често.


Бързо, лесно, красиво

И voila. Бях готова за 1 час и 30 минути (подстригахаме по метода Stephan и ми направиха небрежен стайлинг :)) . Резултатът беше кестеняво омбре, изключително дискретно , но подчертаващо цвета и внасящо светлина. 

И икономично

Цената на цялата услуга беше 90 лв, като включваше създаването на омбрето, матирането на цвета, подстригването и стайлинга (32лв). А след това за поддръжката му е необходимо само матиране всеки месец за 26лв. Прекрасна новина.

В салон Stephan фризьорите ще изслушат вашите желания, ще диагностицират косата и предложат най-подгодящия вариант за вас и вашата коса. 


Салон Stephan, Бизнес парк, сграда 2, до изхода на метростанция „Бизнес парк”, тел.02/ 4444 333, 0888 88 97 46, Facebook/Salon Stephan Mladost.

Топ тенденции при прическите през 2016