Как да създадем прическата с небрежни къдрици на Хейли Болдуин

Как един от най-известните модели в момента оформя косата си у дома за срещите с половинката?

Туториълът на Хейли Болдуин е дълъг само четири минути, а за да го изпълните ще ви трябват само четири продукта и подходяща преса за коса.

Прическата е наистина лесна за пресъздаване у дома, а крайният ефект е небрежна, женствена визия, перфектна за излизанията навън или за романтична среща.

За да създадем вълните, трябва да започнем с мокра коса, която да напръскаме със спрей за обем, а след това да изсушим напълно със сешоар. Не оставяйте влажна косата си, преди да постъпите към стъпката с пресата, защото това само ще повреди косъма. Ако имате свободно време, оставете косата си за малко да изсъхне сама, след това я изсушете със сешоар, а накрая оставете малко почивка, преди да я обработите с пресата.

След това разделете косата на секции, като започвате от най-долния пласт. Извивайте пресата на зигзаг и се стремете се да създавате вълни под формата на буквата S, като не притискате силно косата с пресата, за да не предизвикате неравности. Използвайте текстуриращ спрей там, където се налага, за да направите оформянето по-лесно.

Когато приключите с всички пластове и се уверите, че нямате пропуски или драстично неравни кичури, впръскайте сух шампоан в корените за още обем и накрая фиксирайте с лак за коса.

Вижте нагледно как да постигнете фризурата с видеото на Хейли: