Как да носиш вързана коса със стил

Когато прическата ти изглежда перфектно, ти изглеждаш перфектно. Предлагаме един бърз и лесен трик, за да стилизираш вързана коса.

Когато носим косата си прибрана, най-често е знак, че сме нямали време и не сме положили усилия. Изглежда неглиже и спортно. Но с този нейн вариант можеш да я направиш стилна и пак да не се забавиш много пред огледалото.

Единственото, което трябва да направиш, е да вържеш косата си възможно най-ниско. Правейки само това ще направи прическата по-бляскава и обемиста.

5 златни правила за всеки тип коса

За да я направиш напълно перфектно, можеш да загладиш всички малки кичурчета, които не стоят на мястото си с помощта на малка четка и лак за коса.

Два любими трика – използвай четка за зъби напръскана с лака, за да пригладиш непокорните косъмчета и прикрий ластика с кичур коса. Това прави визията много по-стилна и шик.

4 бюти съвета от бекстейджа на Седмицата на модата в Ню Йорк

Прическата определено се завръща, защото я видяхме да се появява множество пъти през Седмицата на модата в Ню Йорк. Тя е любима и на Виктория Бекъм като бърз начин да носи вързана коса със стил.

А и нека не забравяме, че Ариана Гранде се снима с подобна прическа за корицата на албума си “Sweetener”.

Косата ви няма да има “лош ден” с тази прическа