Хитова тенденция при боядисването измества омбрето

Ще се осмелите ли да боядисате косата си в някой от ярките цветове на дъгата?

Новата мания при прическите се нарича “коломбре” и на практика е омбре, но в цвят. След като косите в нюанси като бонбонено, ментово и тюркоазено се превърнаха в такъв хит сред звездите, особено това лято, новата мания е на път да завладее Instagram и блоговете за красота. Благодарение на експериментите Кейти Пери, Кеша и Кайли Дженър, боята в неочаквани цветове вече се е превърнала в нещо съвсем естествено, провокирайки и обикновените момичета да изпробват този стил. 
И макар знаменитостите често да избираха да боядисат своята грива изцяло в даден цвят, коломбрето изглежда по-приложимо в реални условия. При него, както при омбрето, корените се запазват в естествения нюанс, а изсветляването започва постепенно и преливайки в по-светло русо към краищата. След като косата е изрусена се нанася избраният един или няколко ярки цвята. 
Поради факта, че не боядисвате косата изцяло, коломбрето е по-лесно за поддържане и когато ви омръзне, просто изчаквате да израсне или я постригвате. Ако изпробвате тенденцията за пръв път, по-деликатни цветове като тъмночервено или лилаво са по-удачна идея. След това можете да боядисате омбрето си в няколко различни, ярки нюанса и дори да оставите няколко кичура с руси краища, които да придадат контраст.