HairInspo: Футуристичната плитка на Криси Тийгън

Ако търсите ефектна прическа, която се постига без много предварителна подготовка и куп уреди, позволете на Криси Тийгън да бъде следващото ви вдъхновение. 

След почивката си в Италия моделът се завърна към задълженията си и по-специално снимките на шоуто Lip Sync Battle, където е ко-водещ в компанията на LL Cool J. Стилистът й Джон Руджейро, отговорен и за перфектните руси вълни на колежката й Джиджи Хадид, ни позволи да надникнем към една от визиите на Криси в предстоящия сезон на музикалното риалити. А това, което ни впечатли, са не само перфектните скули, с които е известна Тийгън, но и интересната плитка, в която е стилизирана косата й. 

Преди да започне да оформя прическата на Криси, Джон напръсква косата й със солен спрей, за да постигне повече текстура и по-добра фиксация на плитките. След това я разделя на три части – горна, средна и долна. Прибирайки горната част на висока стегната опашка, коафьорът оставя един свободен кичур, с който да прикрие ластика в основата й. Другите две части също са хванати в конски опашки. След това започва да оформя плитката по класическия начин, само че когато стига до нивото на втората част от косата, към кичурите прибава следващата опашка и продължава надолу, докато не повтори действието и с последната. Плитката се захваща с тънък ластик, а накрая кичурът в основата се увива около първата опашка и закрепва с фиби. Накрая, за допълнителна фиксация и издръжливост, завършва с лак за коса.

Така всъщност доста лесната за изпълнение прическа ще придаде футуристичен дух на всяка ваша визия. Осмелете се да я изпробвате за следващото ви излизане с приятелки и се пренесете в една далечна галактика, независимо дали се намирате в плажен бар или заведение в града!