Един трик в грижата за косата, от фризьора на сестрите Кардашиян

Стилът на сестрите Кардашиян и Дженър може и да е тема, която предизвиква множество дискусии, но едно нещо не можем да отречем – по отношение на грим и прически всички сме склонни да им завиждаме.

Оказва се, че цялото семейство използва услугите на един и същи стилист от години, който се грижи за изрусените краища на Клои или високите конски опашки на Кендал. Джен Аткин е любима фризьорка на много знаменитости, но именно работата с риалити героините е причина кариерата ѝ да се разрасне до такава степен, че самата тя да открие курсове за фризьори с име Mane Addict University. 
Съветът, който тя дава на своите известни клиенти, ще ви изненада. Всички знаем, че за да имаме здрава коса и тя да расте повече е нужно да я постригваме редовно. Е, Акин не е на това мнение!
“Номер 1 от нещата, които трябва да правите за косата си, е да не я постригвате толкова често. Хората казват, че трябва да я режем веднъж на два месеца, нали така? Не, постригвайте я на всеки четири месеца. Ще се изненадате колко по-лесно ще се грижите за нея.”

И въпреки че Аткин не дава конкретна причина за своя съвет, гледайки косите на всички момичета Кардашиян сме склонни да го приемем за достоверен. Друга тайна, която стилистката споделя, е относно основните продукти, които използваме. Според нея, можем да спестим пари от шампоан и пяна за коса, като си купуваме съвсем обикновени брандове от аптеката. Това важи особено за хората, чиято коса често се омазнява и им се налага да я мият повече. Относно маски, балсами и уреди обаче не бива да пестим.