Дайте нов живот на косата си с прическа като на Анджелина Джоли

Ако търсите как да промените прическата в следващите месеци, вземете пример от актрисата.

По време на престоя си във Франция Анджелина Джоли разходи множество изчистени тоалети в неутралната гама, които напълно се вписаха в рамката на стила й.

Погледът ни обаче бе най-силно привличан от косата й – скъсена до малко под дължината на раменете, с път в средата и небрежна фризура. Точно такава прическа фризьорите съветват да си направим за втората част на лятото, когато слънцето и морската вода са започнали да изсушават косъма и имаме нужда да го съживим с подстрижка.

В такива моменти дори най-скъпата грижа за коса не успява да изтрие изцяло вредата, но елиминирането на сухите краища е най-добрата стратегия. Върху Анджелина този ефект се онагледява перфектно – косата й изглежда жива, подхранена и красива.

Тази дължина е перфектна и за горещите дни, когато не искаме съвсем дълга коса, но пък се страхуваме да направим рязка и драматична промяна. А за дамите с тънка коса прическата със средна дължина е практичен избор за цялата година.

5 трика от инфлуенсърите за това как предпазим косата си по време на лятната почивка

Погледната през погледа на най-новите тенденции, фризурата, която Анджелина Джоли избра, е в актуалния небрежен стил и с все по-често харесвания прав път по средата. През последните години се радваме да видим, че все повече звезди избират естествената визия пред тази с много обем и излишно стилизиране.

tips