Боядисвайте косата си с грижа

Замисляли ли сте се колко много неща в живота ни зависят от цвета на косата?!

Първата стъпка на промяната започва с промяна на цвета, новото самочувствие идва с новия цвят, той води след себе си и нов стил в обличането, а гримът е почти изцяло зависим от косата ни. Приоритетът в стилизирането й днес кардинално се е променил. На първо място е нейното здраве. И всяка смяна на цвета й, който всъщност е в унисон с динамиката на живота на жената, трябва да щади на първо място здравето й.

Продуктите за домашно боядисване станаха далеч по-усъвършенствани и грижовни към косата. Растителните екстракти в тях се комбинират с високите технологии, за да осигурят ефект като дълготраен цвят, блясък и защита едновременно. Това е задачата на линията бои за коса Phytocolor на Phyto, включваща 16 цвята. Техните високо толерантни формули, базирани на растителни натурални пигменти, не увреждат скалпа и косата.

Тинктурни растения като бразилско дърво и брош осигуряват червените пигменти, жълтите са „родени“ от кореопсис и жълтуга, а за сините е отговорно индийско дърво. Този натурален състав е без съдържание на p-PHENYLENEDIAMINE и RESORCIN (алергизиращи боядисващи агенти). Съдържанието на амоняк във формулата е само 2%.

С боите Phytocolor на Phyto превръща домашното боядисване в ритуал, който носи наслада и релакс. Смесете лосиона и оцветяващия крем,  разклатете ги добре до пълно хомогенизиране и нанесете сместа върху косата кичур по кичур. След около 30 мин. я изплакнете обилно. След това нанесете и балсама от кутията – задръжте го 2 минути и го измийте.

Боите за коса Phytocolor могат да се ползват на всеки 4-5 седмици и  доказано 100% покриват белите коси. Може би ще превърнат първото ви боядисване у дома в любимо време за отмора.