Бързи и лесни са прическите това лято

Колкото по-топло става, толкова повече дългата и пусната коса ни дразни. Чудим се как да я приберем в жегата и да сме стилни едновременно. Най-лесната и бърза прическа, която ни идва наум? Вдигнатият кок. Сигурни сме, че ви е омръзнала и имате нужда от нещо ново. Тук сме, за да ви изненадаме!

Имаме наистина добра новина за актуалните прически това лято. На почит са точно тези, отнемащи малко време в бохо стил. Тоест ще можете да сте стилни с минимум усилия.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bratz (@bratz)

Тази година 90-те навлязоха ударно в дрехите, аксесоарите и прическите. През топлите месеци, модерни ще са всички коси тип Бритни Спиърс, Spice Girls и Анастейша. Вадете старите албуми и се вдъхновявайте. Можете лесно да оформите косата си чрез етажиране, което винаги спестява време и ви събужда с прическа.

Можете да приберете косата си на кок ниско долу и да я завъртите, за да не се вижда ластика. Прическа идеална както за обяд с приятелка, така и за вечерен коктейл.

Както всяка година, и през тази ретро вълните не излизат от мода. Колкото по-едри, толкова по-добре.

Ако идеите ви са се изчерпали, но все пак искате да се вдъхновите от актуалните прически това лято, може просто да добавите цветна шнола или фибичка на пусната коса.

Можете да добавите и мини плитки като Дуа Липа.

По отношение на цвета, звезди като Хейли Бийбър, Кендал Дженър и Зендея, определено наложиха нюанси като наситено кафявото и медночервеното.

Правата и гладка платиненоруса коса е тренд от няколко години насам, а тази се обновява със задължителните черни корени.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Прическите, които прикриват мръсната коса