Oops, she did it again! Бритни отново изненадва с визия

В музикалния бизнес почти не останаха звезди, които не са изпробвали популярната тенденция коса в цветовете на дъгата.

След Кейти Пери, Кеша, Рита Ора, Хилари Дъф и дори Мадона, Бритни Спиърс е поредната певица, която се осмели да прибави няколко кичура в пастелни нюанси към своята визия. Поп звездата обаче е заложила на един от последните трендове в този тип боядисване, а именно така нареченото “коломбре” – омбре, но оцветено в ярък цвят
Певицата дебютира новата си визия на наградите Teen Choice Awards 2015, провели се снощи в Лос Анджелис. Бритни е запазила русата си коса, с която толкова сме свикнали да я виждаме, но в краищата тя преминава от тюркоазено в лилаво. 
Новата прическа на изпълнителката най-вероятно се дължи на екстеншъни, но трябва да признаем, че доста ѝ отива. Не можем да кажем същото за тоалета ѝ, с която я видяхме на червения килим. Бялата рокличка с дълбоко деколте и изрязани детайли на Mikael D. не е нищо изненадващо от страна на Спиърс, която често прави гафове по отношение на облеклото. И този път роклята ни идва малко в повече, а освен това мислим, че има къде-къде по-стилни варианти, в кото певицата да демонстрира иначе завидната си форма.