5 златни правила на перфектната прическа

Kрасивата прическа и здрава коса – това е един от най-хубавите “аксесоари” на модерната жена.

Няколко прости правила ще ви помогнат да поддържате косата си здрава и жизнена, а прическата ви винаги да е оформена по най-стилен начин.

Прическа

Прическа, която след постригването може да стилизирате сами вкъщи, е най-доброто решение. Попитайте стилиста си за подходящите продукти за всекидневна употреба.

Цвят

Избягвайте драстични промени в цвета, освен ако не държите да изпитате последствията – често ретуширане на корените, интензивна терапия, за да поддържате косата си мека и еластична, промяна на цветовете в грима.

Здраве

Поддържайте косата си здрава. Приоритетите ви в това отношение трябва да са добро здравословно състояние, правилно подрязани връхчета и изобщо пострижка, ярък цвят.

Хидратация

За здрава и лъскава коса, погрижете се да я хидратирате правилно поне веднъж седмично. Кремовете и маските, които регенерират и овлажняват косата са добър избор.

Без изгаряне

Избягвайте да сушите, изправяте и къдрите косата, топлината от уредите, които използвате (преса, маша, сешоар), силно дехидратира косъма. Когато ви се налага да я оформите по този начин, използвайте продукт срещу топлинна обработка.

8 начина да изглеждате добре на плажа
Мъжът Скорпион дава всичко от себе си в любовта
Рейчъл Зоуи е бременна с второ дете
Дженифър Лопес получи звезда на алеята на славата