3 романтични прически, които можем да постигнем у дома

Какво е една съблазнителна визия без подходящата прическа?

Няколко са задължителните елементи на романтичната и секси визия – добре подбран тоалет, изкушаващ, но лек грим, допълнен от нежен маникюр и ключовият фактор – романтичната прическа.

#СветиВалентин2021: Подаръци за всеки бюджет

Събрахме няколко идеи за последната част от всеки секси тоалета с вдъхновение от най-добрите предложения в Instagram.

Небрежни и секси къдрици

Тази прическа се постига с минимални усилия – само накъдрете косата с маша или преса, а след това напръскайте активиращ спрей за къдрици и намачкайте леко.

Елегантен нисък кок

За тази прическа е най-добре да започнете с леки вълни в косата, които ще придадат повече обем. Така и можете да отделите два едри кичура коса от бретона, които да придадат рамка на визията и допълнителен романтичен детайл. Останалата коса хванете на ниска опашка, като най-много време трябва да отделите на оформянето на косата, така че да е равна и загладена – това превръща небрежния кок в елегантен и изискан. След това само увийте плитката в основата й и закрепете.

Ретро вълни в косата

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от justine marjan (@justinemarjan)

Нежните вълни ще постигнем, като накъдрим косата с преса, както е указано във видеото, но най-важното за тази прическа е всъщност как ще използваме щъркелите и шноли за коса, за да оформим къдриците по-добре. С този стар трик, който комбинира ефекта на навиването с преса и с шноли, постигаме по-обемна и структурирана прическа. Накрая не трябва да забравим и да срешим косата и да фиксираме добре с лак за коса.

Две лесни прически любими на французойките

Populartips