Цветът, който тази зима всяка жена трябва да опита!

Този сезон, един нюанс се открои сред цветовете за устни. Направо задължителен!

Цветът е наситено винено с патладжанен оттенък. А виновницата, разбира се, е Риана. 
Поп дивата наложи бързо нюанса сред останалите звезди, а ние с приятна изненада открихме, че дори на момичета с много светла кожа като Лили Колинс този тон стои адекватно и неописуемо елегантно.
Надяваме се, че и вие сте готови да опитате! Нюансът е типично зимен, плътен и изискан и може да бъде чудесен акцент във визията ви.
Ето и нашите съвети как да го комбинирате:

– Тъмното червило стои добре само на съвършено гладка кожа. Погрижете се добре да прикриете всякакви зачервявания и несъвършенства първо с коректор, а след това с фин слой фон дьо тен.
– За да избягате от тежката вамп визия ала Мортиша Адамс, комбинирайте с женствена прическа на вълни, ефирен тоалет, деликатни и нежни златни бижута. Изобщо, с нещо модерно, което създава и усещане за лекота.
– Балансирайте грима на очите. Един дълбок нюанс като патладжаненото изяжда много внимание и трябва да внимавате останалите черти на лицето да не се “загубят”. Не гримирайте очите силно в никакъв случай – но ги подчертайте с очна линия и придайте на миглите обем със спирала. Веждите също трябва да са оформени добре.
– Избягвайте червилата с матов финиш – с тях тъмните цветове изглеждат мрачни и могат да ви състарят. Овлажняващите червила и плътните, покривни глосове ще стоят много по-добре на устните.
Може да опитате: гланц за устни H&M (7.90 лв.)
Снимки: Profimedia