Един продукт, който да добавите към своя красив арсенал

Ако трябва да притежавате само една четка за грим, то нека това да бъде четка за пудра.

Тя трябва да е голяма и пухкава, за да улавя и да разнася равномерно фините частици на продукта. И да е достатъчно мека, за да е комфортно използването й за кожата.

Приятно се изненадахме, когато открихме точно такава четка на изключително достъпна цена. Четката кабуки от H&M е с компактна малка дръжка, но много обемна част с косъм. Перфектна е за бързо и равномерно разнасяне на фин слой пудра върху цялото лице. Хареса ни това, че за направата й е използван достатъчно мек косъм и усещането да я прокараш върху лицето си е приятно.

Четката е най-подходяща за нанасяне на пудра. Ние обаче я пробвахме и за озаряване на скулите с розов руж – резултатът е перфектен, особено ако търсите ефект на цялостно озаряване на страните на лицето, вместо твърде прецизно контуриране.
Използваме момента да ви припомним, че до края на месец декември ще продължим да тестваме за вас козметичните и грим продукти на H&M. Сред тях открихме изключително сполучливи предложения на цени почти без конкуренция. Така че сме сигурни, че нашият H&M Beauty Month ще ви помогне да изберете най-подходящото за себе си и ще ви даде полезни съвети за перфектната грим визия. Не пропускайте!