Editor’s Choice: Щипка блясък в празничната визия

Всяко стилно момиче знае, че няма по-ефектен маникюр от този, който съчетава ярка основа и блестящ лак с брокатени частици. 

Именно по тази причина, вдъхновени от селекцията ни с най-бляскави маникюри за празничния сезон, решихме да изберем няколко лака от предложенията на H&M Cosmetics, с които да завършим парти визията си. Попаднахме на едно предложение от бранда, което идва в няколко различни варианта с по-едри и по-фини брокатени частици. 
Лично на нас много ни допадна златистият вариант и тези с частици в розово и синьо. Смятаме, че първият ще седи страхотно в класическа комбинация с ярък червен лак – чудесен избор за Коледа! Другите два от своя страна дават нужната доза закачливост и блясък на всяка визия, така че с какъвто и парти тоалет да ги съчетаете, със сигурност няма да сбъркате. 
Всеки един от предлаганите лакове пък може да влезе в употреба за партито за Новогодишната нощ. За вечер, в която често залагаме на по-пищни тоалети с много детайли, дантела и пайети, един такъв лак е просто черешката на тортата.