Trend Alert: Розовият грим завладява звездите тази пролет

Със сигурност всички ние ще се превърнем в съучастници в предстоящото излизане на „Барби“, филмът със супер актьорски каст, който изненадващо ще ни покаже и актьорския дебют на Дуа Липа, и който ще бъде в българските кина от 21-и юли.

Е, в тази връзка, през последните седмици звездите също затвърдиха, че розовото ще бъде цветът, към който ще се ориентират и тенденциите в грима през пролетта на 2023 г.

В противовес на готическия стил, който приема черното за абсолютен герой в най-тъмната му версия, деликатните и романтични нотки на сезона изследват всеки нюанс на розовото, преминавайки от по-топлите и дълбоки палитри към студените такива.

Росалия ни доказва това със своята версия Tokyocore, а Ким Кардашиян определено знае как да се превъплъти в ролята на Барби.

По всичко личи, че розовият грим е тук, за да ни предложи широка гама от много красиви визии. За да открием заедно най-привлекателните от тях, ето я и нашата специална звездна колекция, която да копирате свободно през този очарователен сезон, експериментирайки със сенки за очи, ружове и червила в различни нюанси на розовото.

Джиджи Хадид в розово е всичко, от което имаме нужда тази пролет

Inspo от Росалия

Студен розов руж в стил „Барби“ от Ким Кардашиян

Baby pink грим от Никола Пелц

Розовите сенки на Сабрина Карпентър са must have

Кокетно розово от Хейли Бийбър

Нежно розово от Меган Фокс

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как да съчетаем дънки с висока талия според Никола Пелц?