Новогодишен грим за всяка зодия

Практичният Козирог няма да хареса блестящите сенки в металик, докато нежната Дева не би припарила до графичната очна линия.

Ние в MissBloom знаем добре, че хороскопите могат да ни кажат много за личността ни, любовния ни живот, дори вкуса ни за дрехи и грим. И макар често да се шегуваме с фазите на Луната и Ретроградния Меркурий (който, слава богу, приключи!), винаги сме готови да се доверим на астрологията. Особено когато сме в настроение за експерименти.

А има ли по-подходящо време за грим експерименти от партито за Нова Година? Ето какво да изпробвате, в зависимост от отличителните черти на вашия знак:

Овен

Смелите Овни имат нужда от грим, който да допълва огнения им темперамент. Защо не изпробвате монохромен грим в оранжево, при който топлите подтонове обгръщат клепачите, скулите и устните? Неочаквано, но и лесно за изпълнение!

Телец 

Стабилните, практични Телци имат нужда от макиаж в земни тонове, който да пасне на земната им личност. Заложете на опушен грвим в кафяво с матов финиш и семпли уснтни в телесен цвят.

Близнаци 

Вероятно очаквате, че ще ви препоръчаме грим в поне два цвята, нали? По-скоро заложете на нещо ярко, блестящо и съчетано с тъмни цветове. А накрая завършете с устни, оцветени с матово червило.

Перфектната сватба за всяка зодия

Рак  

За страстните Раци блясъкът идва под формата на огромна доза брокат. Заложете на сенки с едри глитърни частици и ги съчетайте с класическа очна линия. Ако пък наистина сте готови да отидете далеч с този грим експеримент, добавете и по-едър брокат върху клепачите.