Гримът на звездите на Met gala 2019

Гримът на звездите се въртеше около един цвят, който хората оприличаха на нюанса на гроздовия сок. И наистина посетителите на музея умело го използваха.

Тази година звездите бяха обърнали голямо внимание върху детайлите във визиите си – като започнем с дългите мигли на Джиджи Хадид и Лейди Гага и стигнем до всеки един орнамент в косите. Друго, с което решиха да експериментират много от тях, беше и гримът.

Много от известните личности се спряха на нюанса на лилавото, който гримьорите нарекоха “гроздов сок”. Защо се спряха на странната аналогия? В повечето макияжи забелязваме, че гримьорите са наситили на места цвета и след това плавно са го преляли, или както го нарекоха феновете – “разтворили и разгазирали” като сок.

Приказката за бедното малко момче Марио Дедиванович

Разбира се, нито една от грим визиите не беше същата с друга, но пък имаме ориентир от къде да тръгнем. Дали ще изберем да използваме по-резки граници, или ще прелеем и опушим цвета, можем да преценим по формата на окото и желания резултат. Но и в двата случая гримът на звездите може да ни послужи като вдъхновение.

Вижте в галерията как го направиха те. 

Невероятни моменти от модния спектакъл Met Gala

Кендал и Хари Стайлс осъмнаха заедно

Hero Slider