Гримът, който абсолютно всяка жена трябва да умее

Това според нас е една абсолютно универсална, изискана грим визия, която всяка дама трябва да умее.


Идея ни дава красивата Джесика Алба.
Нейният грим е перфектна комбинация от дискретност и сексапил, с едновременно подчертаване на очите и устните, но без прекалено тъмни цветове.

За да пресъздадем визията на звездата, избрахме продукти от новата есенно-зимна колекция на Yves Saint Laurent, марка, която смятаме, че въплъщава комбинацията от собствен характер и впечатляваща изисканост.


Визията се постига, като първо изравним тена на лицето. Върху клепачите са използвани дискретни златисти сенки, а сгъвката на клепача е подчертана с помощта на топъл тъмнокафяв нюанс. Можете перфектно да претворите този ефект с изисканата палитра сенки за очи на Yves Saint Laurent:

Палитрата COUTURE PALETTE COLLECTOR METAL CLASH от колекцията за есен-зима 2015 на YSL поразява с изискаността на нюансите и дръзката си нова опаковка.


Окото е допълнително подчертано с черен каял. COUTURE KAJAL на YSL се комбинира много добре с палитрата сенки, но и сам по себе си е един изключителен продукт. Използва се по три различни начина – като прецизна очна линия за силен, изразителен грим, като молив или като сенки за много наситен и изразителен опушен грим.



За устните от същата колекция се спряхме на ROUGE VOLUPTÉ SHINE, розов нюанс с коралов подтон. Текстурата на червилото е изключително изкушение – хидратираща, лека, лесна за нанасяне и същевренно с наситен цвят.


За един перфектен завършек на грима, веждите са оформени и леко подсилени, а лицето е озарено с фина пудра като RADIANCE PERFECTRICE UNIVERSELLE. Спиралата за вежди COUTURE BROW се предлага в два цвята с полуматова формула, която фиксира веждите с трайност 24 часа.


Снимки: Profimedia, YSL