Червилото с матов финиш е по-дълготрайно от всякога

И този сезон матовите устни са на върха на грим тенденциите, но сме сигурни, че много дами избягват този тип червила, заради прекаленото изсушаване, което остава след тях. 

Освен това, продуктите с матов финиш подчертават всяка неравност и напукване по устните, затова добрата хидратация е от ключово значение, ако сте решили да изпробвате този грим тренд. Гримьорите съветват да не забравяте и предварителното ексфолиране на устните, което ще ги подготви за нанасянето на матово червило. 

Бързаме да ви уверим, че да носим матов цвят върху усните всъщност не е толкова сложно, колкото звучи. Стига да изберем правилното червило, можем да се радваме на лесно нанасяне, дълготраен ефект, хидратация и матов финиш в едно. 

Новите червила Liquid Matte на Golden Rose предлагат всичко това в една елегантна опаковка. Продуктът има дълготрайна формула, обогатена с витамин Е и масло от авокадо, които се грижат устните да останат хидратирани през целия ден, въпреки матовия финиш, който червилото осигурява. Към това добавяме плътен цвят и лека, кремообразна текстура, допринасящи за перфектна покривност без усещане за лепкавост.

Liquid Matte се нанася лесно, благодарение на прецизния апликатор и оставя приятен ванилов аромат. Палитрата от 12 цвята гарантира, че всяко момиче ще открие своя нюанс – от дискретните телесни и пудрени цветове през смелите кафяво и бордо, до задължителното за козметичния несесер класическо червено. 

От януари в палитрата на Golden Rose Liquid Matte ще дебютират още пет изкушаващи нюанси!