Елен Колева лудна по пилинг от Маями

Елен Колева лудна по процедура за сияйна кожа, станала известна като “пилинга от Маями”.

Актрисата споделя, че най-голямата й слабост е красивата кожа. “Нямам слабост към дрехи чанти, за мен е важно да влагам в себе си – било с поддържащи процедури или с козметика, която лично аз избирам. Защото всичко около нас ни съсипва – въздух, стрес, храна… Няма как да не разчиташ на външна помощ, за да се поддържаш във форма. Харесвам пилинга от Маями, защото има много предимства – не отнема време, не е болезнен, няма ги онези зачервявания и излющвания, които могат да предизвикат химичните пилинги. Може да го направя между многото си ангажименти. И най-важното след него се чувствам чисто нова – тенът ми е равномерен и сияен, а кожата изглежда порценова”, обяснява Елен.

Акрисата доверява, че красивата си кожа дължи генетично както на баба си по майчина линия, Тамара, която е рускиня, така и на непрекъснатите грижи, които полага. Заедно с нейния дерматолог д-р Сияна Живкова от Jewel skin clinic изготвят индивидуална програма, която Елен следва стриктно.

След пилинга от Маями, който регенерира кожата ми, си правя кислородна терапия – Intraceuticals, която хидратира кожата ми. Известна е като терапията на Мадона и твърдят, че звездата си я прави редовно. Не зная за Мадона, но на мен ми се отразява страхотно – лицето ми буквално блести. По отношение на тялото си – също спазвам програма. Избягвам тестено, ям основно зеленчуци и месо. Не вкусвам сладко”, допълва актрисата.

Елен разказва, че е запалена по акваеробиката и плуването. Привърженичка е и на процедурите за тяло, като бори килограмите и целулита с последния хит от съвременните апарати иновативния – Icoone, благодарение на който след 10 процедури влиза в перфектна форма за снимки.

Пилинга на Маями, по който луднаха и звезди като Анна Курникова, Глория Естефан, Дженифър Лопес, Мадона, Шакира, Силвестър Сталоун, Рики Мартин, е подходящ и за нашите географски ширини, като едно чудесно решение за всеки с неравномерен тен на кожата. A всяка дама може да се възползва от 50% намаление от цената на процедурата на 16, 17 и 18-ти октомври, когато са дните на отворените врати в Jewel skin clinic.

Uncategorized