Експертно почистване на кожата със CeraVe

Правилното почистване на лицето е първата и основна стъпка при качествената грижа за кожата. От изключителна важност в процеса са и продуктите, които ще изберем за неговото осъществяване.

Допитвайки се до дерматолози, ще установите, че правилният почистващ продукт трябва да притежава балансирано pH и да не разваля естествената бариера на кожата. Тук се появяват и серамидите, които заедно с холестерола и мастните киселини са отговорни за влажността и устойчивостта на нашата кожа. Почистващите продукти на CeraVe са обогатени със специална MVE технология, серамиди и активни съставки, освобождаващи се бавно в рамките на 24 часа. Благодарение на тях кожата ни е хидратирана, а кожната бариера – дълготрайно предпазена.

Важно е да използваме правилните почистващи продукти

Марката CeraVe се разработва от американски дерматолози през 2005 г. с идеята за увеличаване достъпа на хората до по-леки и ефективни продукти, работещи изцяло за кожата, а не против нея.

Трите задължителни серамида, които се намират във всеки продукт на бранда, се допълват чудесно от активни съставки като ниацинамид, салицилова и хиалуронова киселина, намиращи приложение в хидратацията на кожата.

Любителите на козметичния бранд използват продукти със специфична, мека и копринена текстура за лице и тяло като Foaming Cleanser и Hydrating cleanser. Посочените продукти са препоръчителни за хора със суха и чувствителна кожа, докато продуктите за хидратация са от подхранващата серия.

Препоръчителен продукт на CeraVe за слънчево лято

Избор номер едно при продуктите за почистване на лице това лято е Hydrating Cream-To-Foam cleanser. Нежната му текстура на хидратиращ крем е впечатляваща, а при контакт с вода се превръща в пяна със силни почистващи сили. Формулата му е изградена без наличието на парфюми и ароматизатори. А свойствата на продукта доказано почистват омазняване, замърсяване и грим, без да разрушават кожната бариера или да оставят кожата суха и стегната.

Тези от вас със суха кожа могат да се насладят на ползите от почистващия крем, а пяната ще им донесе онова освежаващо чувство.

Ако до сега не сте използвали козметика със серамиди, то това лято е правилният момент да го направите. Време е да разберете защо продуктите на CeraVe са силно препоръчвани от дерматологични експерти по целия свят. А ако вече се питате с кой от продуктите да започнете, бихме ви насочили към Hydrating Cream-To-Foam cleanser.

И това не е всичко…

За още по-слънчево и хидратирано лято, може да откриете големите промо опаковки на любимите CeraVe продукти в близката аптека. Не е имало по-подходящ момент да имаме здрава и блестяща кожа!

Повече за продуктите на CeraVe може да намерите на официалния сайт на бранда.