ВИДЕО: Любимият грим на Ева Лонгория

Ева Лонгория изглежда просто великолепно, а ние бяхме приятно изненадани, че всъщност тя сама се грижи за своя грим.

Латината сподели със своите фенове как се грижи за своята визия. Талантливата актриса, притежаваща пикантна красота, е световна посланик на L’Oreal Paris от 2005 г. Затова и не се учудваме, че залага именно на този бранд. Тя споделя и кои са топ продуктите, които перфектно прилягат на нейната кожа.

Ева се кълне в качествата на дълготрайния фон дьо тен L’Oreal Infallible Pro Matte (21-25 лв. по магазините у нас), който има идеална покривност и успява да заличи всичките слънчеви петна по лицето й. Перфектното нанасяне по кожата актрисата дължи на блендиращата гъба с яйцевидна форма. “Прави се с бързи и енергични движения. И не забравяйте ушите и линията под брадичката”, отбелязва Ева. “Изумителното е в покривността му, но и че продължаваш да чувстваш кожата си естествена”. За да бъде кожата й овлажнена, преди фон дьо тена Ева нанася L’Oreal Оil Sunblock.

След като е поставена перфектната база, латината нанася няколко нюанса виолетови сенки и черна очна линия, в която е влюбена – L’Oreal Paris Infallible Silkissime Eyeliner. Нейният писец е с двоен ефект: едно просто движение на китката позволява такава позиция на четката, която да позволи очертаването на фина или плътна линия.

Очите завършват с L’Oreal Voluminous Carbon Black Mascara (около 14 лв. у нас), която придава обем и прави миглите съвсем черни. Ева финишира грима си с покриване на тъмните кръгове и добавяне на акценти върху челото и носа с помощта на L’Oreal Visible Lift Serum Absolute Concealer.

Вижте видеото тук!