Светлозеленото ще бъде хит през 2017! Как да го носим?

Ако вече мечтаете за пролет, но навън виждате само големи снежни преспи, може да повикате пролетта в гардероба си, като си купите дреха в светлозелено.

Tова е съветът на Наталия – автор и главно действащо лице в един от най-популярните бюти влогове във Vbox7.comNatali’s Beauty. Светлозеленото ще бъде най-модерният цвят тази година, а Наталия разкрива няколко свежи трика как да сме в крак с тази нова тенденция през 2017 година.

Наталия показва как може да си направите грим, като използвате зеления цвят. Лека очна линия в зелено е страхотен вариант да освежите визията си и същевременно да спазите новите модни тенденции. Цветът обаче е за по-смелите дами, предупреждава тя.

Не само модната индустрия ще бъде повлияна от свежите зелени цветове. Зеленото ще доминира още в козметиката, дизайна, а дори и в кухнята, според Наталия. Пример затова е рецептата й за зелено смути, с което може да стартирате деня си по освежаващ начин. Нужни са ви само няколко кивита, банан и пресен спанак.

Каналът на Наталия във Vbox7.comNatali’s beauty от продуцентите от 7Talents, е цяла енциклопедия за здраве, красота, мода и стил. За нея няма тайни по отношение на зашеметяващата момичешка визия и най-новите тенденции. В най-новото си видео Наталия ни показва как може да изглеждаме като непреходната модна икона Одри Хепбърн. Вдъхновена от стила на Хепбърн, бюти влогърката влиза в нейния образ чрез грим и аутфит, досущ като на холивудската актриса. Как да си направите грим и прическа в стила на Одри Хепбърн, вижте във видеото:

Ако искате да получавате още съвети за красота от Наталия, харесайте нейната страница във Facebook.