Защо Photoderm NUDE Touch влиза в несесера ни веднага!

Когато настъпи мечтаното слънчево време, искаме две неща за кожата на лицето си. Надеждна слънцезащита и изравняване на тена, което обаче да се усеща леко и да изглежда естествено.

Bioderma имат перфектния отговор на желанията ни. Това е продуктът Photoderm NUDE Touch SPF 50+, на който в редакцията без да се бавим лепнахме етикета must-have!

Защото съчетава висока слънцезащита с лек грим ефект, този флуид на практика е всичко, от което имаме нужда сутрин – в едно движение.

Photoderm NUDE Touch SPF 50+  предлага комбинация от UVA / UVB минерални филтри и клетъчна биозащита – патента Cellular Bioprotection™. Това е комплекс, който подсилва естествената кожна защита срещу увреждания и преждевременно стареене. Кожата ни е моментално защитена, но продуктът има не само незабавно, но и дълготрайно действие.

Върху кожата, копринено лекият флуид буквално “се топи”. Оставя я с изравнен тен и приятно озарена, но същевременно регулира отделянето на себум.


Ефектът “непокрита кожа” е факт – обожаваме начина, по който фините пигменти се сливат с естествения тен и текстура на кожата и на практика лицето изглежда негримирано, но същевременно освежено. Защото, вярваме, никоя от нас не иска в горещите дни да носи нещо тежко и лепкаво върху лицето си. А и имаме чувството, че в периода от юни до септември, с фон дьо тен с по-плътна текстура изглеждаме като актриси, готови за театрална премиера…

Затова, екипираме се с Photoderm NUDE Touch SPF 50+ както за градския делник, така и за ваканционната идилия край морето.

Тук ще ви издадем и още нещо – продукът е силно водоустойчив и с 8-часовия си контрол против лъщене е гаранция, че докато отмаряме “негримирани” на шезлонга, ще изглеждаме повече от перфектно. Някой каза ли “селфи”?