Защита от слънцето и мечтан бронзов тен? Мисията възможна!

От деца знаем, че слънцето е полезно, защото именно под въздействието на ултравиолетовите лъчи в нашия организъм се синтезира витамин D – важен за минерализацията на костите.

Учените доказват също, че хелиотерапията в ранните сутрешни и късните следобедни часове има позитивен ефект върху кръвоносната, хормоналната система и общия имунитет на организма. Същите обаче признават зависимостта между UVA лъчите и стареенето на кожата, както между UVB и кожните изгаряния.

Слънцезащитната гама Photoderm притежава действие, което подпомага естествените защитни сили на кожата чрез подбор на съставки с максимална толерантност. Едновременно с това продуктите стимулират и удължават естествения тен. С две думи: от тях получаваме сигурна защита, но и красив бронзов загар.

Must have това лято са два продукта от серията: олиото Photoderm Bronz и освежаващото мляко за след слънце Photoderm Apres-Soleil. Сухото олио Photoderm Bronz, SPF 30 и SPF 50 осигурява удоволствието при нанасяне на продукта с лека, немазна текстура с приятен свеж аромат и витамин Е за антиоксидантен и противовъзпалителен ефект.

Хидратиращото мляко за след слънце е обогатено с успокояващи и омекотяващи компоненти. То дава на кожата нужното овлажняване след плаж, намалява дискомфорта и удължава трайността на естествения тен.

В специалното предложение на Bioderma продуктите идват в комплект, придружени от стилен плажен несесер. А сега с всяка покупка, регистрирана на www.club-bioderma.bg, участвате в томбола за седмични и месечни награди!