Защита от слънцето, която помага да почернеем

Продукт с висок слънцезащитен фактор, който в същото време помага на кожата да добие тен? Точно това представлява сухото олио Photoderm Bronz на BIODERMA.


Всяка жена, която приема защитата от UV лъчите насериозно (а така и трябва!) се е сблъсквала с този проблем.
Продуктите с висок фактор наистина са надеждни и ни дават спокойствие, че няма да си тръгнем от плажа с пламнали рамене. Но и правят добиването на тен трудно и бавно. 

За да разрешат лятната ни дилема, Bioderma създадоха серията Photoderm Bronz с бронзиращ комплекс.

Нашият избор на продукт е сухото олио, което буквално се топи върху кожата и се разнася с невероятна лекота. Предлага се в два варианта – със среден или висок слънцезащитен фактор. 

Но и в двата случая съчетава UV филм с действие, стимулиращо естественото образуване на меланин в кожата. Което пък означава, че сте открили своя магически помощник, с който добивате загар абсолютно защитени.

Защитата от слънчево увреждане е осигурена чрез патента Cellular BIOprotection®, който предоставя вътрешноклетъчна защита. Оптималната външна защита се постига чрез фактор SPF30 и SPF50. 


Лятото е сезонът, в който се отдаваме на удоволствията… отговорно. 

Затова спокойно можете да си подарите усещането на лека, но сигурна грижа с Photoderm Bronz, както и самочувствието от красивия тен.

Съвестта ви към здравето на кожата ще си остане чиста!
Beauty Icon е новият ни блог за козметика и красота!
Как да подчертаем скулите си правилно
5 златни правила на перфектната прическа
5 често срещани грешки при избелване на зъбите