Зарадвайте половинката си със стилния Van Cleef & Arpels In New York

Тази Коледа зарадвайте мъжа до себе си с едно ароматно пътешествие до забързания мегаполис, в който модата и стилът са начин на живот. 

Van Cleef & Arpels In New York е наградата в нашата нова игра!

Свежо дървесно ароматично ухание, с вечно модерен стил, вдъхновено от Бродуей, Сентръл Парк и Пето Авеню. Мощни отварящи нотки се разкриват с динамичен импулс – какво друго може да се очаква от този град?

Хладното цитрусово ухание на скъпоценната есенция Италиански лимон и сочна мандарина се смесват с морските нотки, като извикват в съзнанието Атлантическия бриз, който се усеща по улиците на града. Този свеж полъх е понесен от мощно ароматично сърце – класическа за мъжката парфюмерия есенция лавандула, в комбинация с изненадващия аромат на салвия. Тяхната интензивност се развива и в базата, при контакта с дървесината и животинския мускус. Топлото амброво ухание, придобива лек бадемов аромат при допира си със зрънцата тонка и придава елегантност на мъжествената парфюмна следа.

Van Cleef & Arpels In New York е магнетичен и интензивен, като града, който никога не спи. Как може да стане ваш?

Под публикацията за играта в нашата Facebook страница споделете вашето мнение кое прави мъжът секси и привлекателен?

Очакваме вашите отговори в срок 12.12.-18.12.16. След това ще изтеглим един победител, който ще се радва на парфюма. Желаем ви успех!

*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. Работно време от понеделник до петък от 10.30 до 18 часа. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.