Закачливите нови версии на Daisy и Lola

Лимитирана пролетна колекция с името Sunshine е предложението на Marc Jacobs тази пролет за феновете на ароматите Daisy и Lola.


Енергични и цветни са претворените популярни аромати на марката, създадени с идеята да носят моментално усещане за щастие. Свежи пролетни цветове примамват окото към дизайна на опаковките. Флаконите са в златисто, розово и зелено, а добре познатата маргаритка краси капачките на двата аромата Daisy с листенца в бонбонени цветове. Капачката на Oh, Lola! Sunsheer имитира разцъфнал божур.

Daisy Sunshine е богата плодово-цветна версия на познатия аромат. В сърцевината се улавят виолетки, момина сълза и личи, базови са нотките на кайсия, светла дървесина и мускус. Червени стафиди, гуава и мандарина са връхните нотки, които завършват това пролетно ухание.


Daisy Eau So Fresh Sunshine е по-смелата версия
на оригинала. Плодов връх на ягода, ябълков цвят и грейпфрут носи свежест, сърцевината е от жасмин, лилия и роза, а изискана сладост придава сърцевината от виолетка, дъбов мъх и амбра.

Oh, Lola! Sunsheer е третото попълнение в пролетната серия. Лек и свеж аромат на малина, ягоди и круша върху сърцевина от божур, магнолия и циклама с чувствена ванилия в основата.

Ани Софрониева

Виж още:
Джеси Джей идва в България!
Една българска роза от мен!
Пролет в Прага
Напитките на звездите за детокс и гладка кожа