Заетите жени преобразяват косата си с Batiste

Сух шампоан на изключителна цена, който бюти блогърите обожават, а потребителите определят като най-добрия в своя клас. Бързаме да ви кажем това за Batiste, защото ако все още не сте го пробвали, нашата гореща лична препоръка е да опитате.

Марката присъства сравнително отскоро на българския пазар, но за Batiste знаехме още преди да можем да го купим у нас. Това е предпочитаният сух шампоан във Великобритания (и единствената марка продукти за коса с централа в Лондон), а красивите му флакони сме виждали в блоговете на много от популярните бюти гурута и трендсетъри. Цената на сухия шампоан Batiste е между 6.95 и 8.15 лв., срещу които той идва в пет разновидности и наистина си върши работата. Вариантите Original, Fresh и Blush освежават корените на косата за секунди, матират и леко уплътняват косъма и дават възможност да изберем класически, свеж или романтичен аромат. За брюнетките е Medium&Brunette, който дори помага да маскирате израстналите корени на боядисаната коса, защото е леко нюансиран и по-тъмен. А Batiste XXL Volume не само освежава косата, но и повдига корените и дава траен обем дори на най-тънката коса.


Формулата на Batiste е на базата на иновативна съставка с оризово нишесте и не съдържа парабени и сулфати.
Според потребитески проучвания, това е най-добрата формула в своя клас сред водещите марки сухи шампоани във Великобритания и отвъд Океана. Затова можете да използвате Batiste щедро, за да спестите от времето си и да пощадите косата си от твърде честото миене. С няколко пръсвания, тя е освежена и излишното омазняване е елиминирано – за да удължите времето между две измивания или бързо да съживите прическата си в края на работния ден, ако ви предстои среща, след фитнеса или дори сутрин, когато имате нужда да останете още малко под завивките…

Препоръчваме сухия шампоан Batiste и при чиста коса, когато искате да направите косъма по-плътен и по-лесно и с траен ефект да оформите прическа. За дамите, които боядисват косата си, Batiste удължава цвета, тъй като с него не се налага да миете косата си с вода толкова често.

Как да използвате сухите шампоани Batiste:


– Разклатете добре флакона преди употреба.

– Разделете косата на сектори и нанесете в корените с кратки впръсквания, като държите флакона на около 30 см от косата.
– Изчакайте няколко секунди и след това леко втрийте с пръсти в корените.
– Ако по косата има следи от продукта, лесно ще ги премахнете, разресвайки с четка.

Можете да избирате между пет разновидности:

Batiste Original – сух шампоан с чист, класически аромат за всеки тип коса. Уханието му е микс от зелен портокал, бергамот, плодови нотки, лилия, роза и лавандула върху база от мускус и пудрени нотки.


Batiste Blush – сух шампоан с флорален аромат и чаровен розов флакон. Портокал, фрезия, зелени листа, тубероза, божур и лилия се смесват в нежна ароматна сърцевина върху основа от мускус, ветивер, кехлибар и дървесни нотки.
Batiste Fresh – за почителките на свежите аромати е неговата пирамида от чаени листа, круша, бергамот, лимон, мандарина, розов грейпфрут, портокалов цвят, жасмин, орлови нокти, мед, мускус и сандалово дърво. 

Batiste XXL Volume – сух шампоан с допълнително действие за обем. Ефектът е бърз, видим и траен, като дори най-фината коса е повдигната от корените и се усеща по-плътна. Това е и нашият фаворит, с който имаме навика редовно да се запасяваме от близката дрогерия!

Batiste Medium&Brunette – леко тонирана формула, която освежава косата и едновременно с това леко оцветява в кестеняв нюанс. Може да се използва и за прикриване на израсналите корени, когато нямате време за боядисване.

Изберете своя любим Batiste или редувайте няколко вида, според нуждите на вашата коса и предпочитанията си. При всяко положение, ще си подарите малко повече време, без да правите компромис със самочувствието си!