В плен на Shiseido

Shiseido обновяват колекцията си гримове с нови, брилянтни цветове и интензивна хидратация.

Кремообразното червило Perfect Rouge подхранва устните и подобрява състоянието им, благодарение на съставките си. Маслото за обем придава по-плътен вид на устните и изразителност на контура. Хиалуроновата киселина и хидратиращо-витализиращият комплекс въздействат през целия ден, като оставят устните гладки и хидратирани.

Цветът е интензивен и жизнен благодарение на уникалния пигмент – червена сияйна перла. Палитрата включва цветове като розово-бежово, коралово, дълбоко розово, дискретно прасковено, пепеливо розово, циклама, меко червено и още.

Гилзата на червилото е комплимент към изисканата жена. Дизайнът е вдъхновен от цветето камелия, запазена марка на Shiseido. Формата ѝ следва извивките на камелията и приляга идеално в женската ръка. Върхът на червилото е специално разработен – заоблен е така, че приляга съвършено върху устните. Металният щрих на гилзата придава елегантност към черния цвят с лек червеникав оттенък, а в гравирана лента се появяват думите Tokyo Ginza Shiseido – обещание от марката, че ще харесаш червилото и ще го използваш докрай.

Сред новите попълнения са и две палитри сенки за очи Luminizing Satin Eye Color Trio с наситени цветове и копринено гладка текстура. Палитрата Pink Sands e вдъхновена от цветовата гама на пясъчните дюни и залязващото над тях слънце. Beach Grass напомня нюансите на плажната растителност на остров Съливан в Северна Каролина.

Luminizing Satin Face Color е линията руж и пудра за лице. Тя също е обновена с 2 нови нюанса – Medusa и Starfish. Фините пудрени частици осигуряват лесно нанасяне и интензивност на цвета без избледняване.