Цвят, блясък и грижа за устните в Lancome Lip Lover

5 съвета от гримьорите на Lancôme

Сега е по-лесно от всякога да създавате прекрасни цветови ефекти на устните прецизно, благодарение на тесния апликатор.

Прецизно оформени устни

За зашеметяващи и възхитителни устни, използвайте Rosedes Nymphes, плюс Corail Cabriole в центъра. За още по-дързък ефект, нанесете Rosede Minuit на устните с Orange Manège в центъра – един контраст, който задължително ще привлече всички погледи!

Допълнителен обем

Не мечтае ли всяка жена за перфектно очертани обемни устни? Тайната: създайте контраст между устните и контура, за да изпъкне цветът в центъра. Опитайте се да използвате Rose Ballet по целите устни със светла линия очертана от Airde Violine: безпогрешен ефект на максимален обем!

Плътни устни

За невероятно плътни устни се опитайте да използвате светъл цвят по целите устни с тъмен по ъгълчетата: две докосвания с Ambre Arabesque ще акцентират Pas de Prune, или защо не дуото Violette Pirouette в ъгълчетата с Framboise Étoile като основен цвят.

Обем тон върху тон

Изберете 2 цвята много близки един до друг в палитрата за баланс на големината на горната и долната устна. Нанесете по-светлия цвят на по-тънката устна, за да изглежда тя по-обемна; използвайте тъмния цвят на по-плътната устна. Например, пробвайте с Rose Attrape-cœur и Lip Lover!

Най-добрите ритуали за разкрасяване през нощта
Как да изберем перфектния руж и да го нанасяме правилно