Ухание на лукс в Bvlgari Aqva Amara за мъже

Новото ухание за мъже от Bvlgari е наследник на класическия Aqva и носи името Aqva Amara.

Преди 10 години Жак Кавалие създава за Bvlgari шедьовър сред мъжките аромати – Aqva Pour Homme. Днес класическото ухание се сдобива с наследник, отново дело на Кавалие.

Aqva Amara означава “горчива вода”.
Средиземно море е неизчерпаем източник на вдъхновение за марката и съвсем естествено то е в сърцето на новото мъжко благоухание. Aqva Amara е с акватични нотки, обогатени с благородни съставки, които придават на парфюма доза лукс, като в същото време е запазено усещането за средиземноморски дух.

В композицията ще доловите акорди на сицилианска мандарина, примесени с аромата на цветето нероли. В сърцевината са водните нотки, за които напомня и името, а в основата индийско пачули и олибанум придават плътност.

“Създадох луксозна ароматна вода, обогатена с благородни съставки от най-добрите реколти, вдъхновен от изключително богатия и наситен меден цвят на флакона,” споделя Жак Кавалие. “Докато работех в свежата акватична вселена си представях аромат, пълен с енергия, окъпан в светлина и преливащ от висококачествени съставки.”

Мъжът, който носи уханието Aqva Amara, е представен от Йон Кортахарена. Зад обектива е Марио Соренти.

Кристално чистите води на Средиземно море обгръщат мъжа на Aqva Amara – силен, уверен в себе си, динамичен и в стихията си, достоен да носи благородното ухание.

Серията Aqva Amara предлага тоалетна вода от 50 мл – 131 лв.; тоалетна вода 100 мл – 178 лв.; шампоан и душ гел 200 мл (лимитирано издание) – 61 лв.

Модели след баня, от Марио Тестино
Две хубави… очи? Вижте формите на Кейт Ъптън в безтегловност
Отзад напред: Познайте на коя звезда е дупето!