Тропически цветове в нова грим колекция от Max Factor

Wild Collection на Max Factor носи горещия полъх на тропика в типичните цветове.

Интензивни нюанси и обем за миглите са сред предложенията на марката за смелите момичета, които не се колебаят да изразят цвет-ната си страна.

Спиралата Wild Mega Volume от Max Factor

придава три пъти повече обем на миглите и плътен черен цвят, благодарение на иновационната подсилваща четка. Нейните гъсто разположени силиконови фибри попиват туша с едно движение, а формата на пясъчен часовник позволява да я нанесете равномерно от външния до вътрешния ъгъл на миглите.

6 дръзки цвята в единични сенки Wild Shadow Pots

изразяват горещата лятна тенденция тропикана. Не се колебайте да изразите смелата си страна, като използвате мокър апликатор, за да постигнете още по-наситен и издръжлив цвят.

Моливите Wild Shadow Pencils

допълват съблазнителната визия. 4-те смели нюанса с гелообразна текстура могат да бъдат изпозлвани като сенки и очна линия.

“Момичетата се впечатляват от цветове и силно подчертани мигли, защото не ги е страх да експертиментират и да изразяват себе си. По този начин се забавляват! Именно затова те трябва да имат продуктите от най-новата колекция на Max Factor – Wild Collection. Спиралата Wild Mega Volume е идеална за постигането на мигли, с които винаги ще се откроявате и ще бъдете забелязвани! Единичните сенки Wild Shadow Pots са като дива енергия, събрана в цветен прах. А моливите Wild Shadow Pencil са като цветни светкавици, с които можете да постигнете наелектризираща визия! Грабнете продуктите от най-новата колекция на Max Factor и покажете своята дива, неукротима страна!“, споделя международният гримьор на Max Factor Пат МакГрат.

Следобеден шик в черно и бяло
Искате наистина да си починете през отпуската? Бъдете offline
Еротичен хороскоп за август