Този парфюм е вдъхновен от Грейс Кели, Джаки Кенеди и Катрин Деньов

9 личности, послужили като пример за дизайнерката Тори Бърч през различните периоди от живота й, вдъхновяват новия й парфюм Love Relentlessly. 

Ароматът въплъщава в себе си еуфоричното чувство на влюбването, а името му, което буквално значи “непреклонна обич”, идва от една бележка, която баща й пише за майка й и я публикува във вестника. “Ако ти кажа, че те обичам, ще го използваш ли срещу мен?” гласи посланието, отпечатало се в съзнанието на Бърч. “Родителите ми бяха най-романтичната двойка, която някога съм познавала. Този парфюм е вдъхновен от тяхната любовна история,” казва Тори. 

Дизайнерката споделя пред InStyle, че освен на родителите й, парфюмът с красиво име е посветен на още няколко души, които са оставили ярка следа в живота й. Сред тях са носителката на Нобелова награда за мир Малала Йозефай, младите надежди на модната сцена, вдъхновили и Бионсе – сестрите Клои и Хали, а също така вечните модни икони Грейс Кели, Роми Шнайдер, Джаки Кенеди и Катрин Деньов. 

Принцеса Грейс

Катрин Деньов

Принцеса Грейс била пример и за майка й, която се възхищавала на стила й. “Въпреки това, Кели е излизала на няколко срещи с баща ми, затова не мисля, че майка ми я обичаше особено,” шегува се Бърч. “Джаки Кенеди имаше невероятен личен стил. Такъв, който можеш да имаш, само ако добре познаваш себе си. Тя въплъщаваше елегантността и беше икона за своето време,” споделя дизайнерката за Първата дама.

Колкото до Деньов, легендарната френска актриса от “Дневна красавица” и муза на безброй дизайнери, Бърч казва: “Тя притежава класическа красота, но освен това и характер, което винаги е по-интересно. Тя знае коя е и това се вижда.”