Топ beauty находки през февруари

В месеца на влюбените, в който всички искаме да сме още по-красиви и очарователни, е идеалното време да се поглезим с луксозен крем или пък с нов парфюм.

За да ви помогнем при избора, продължаваме своето представяне на топ продуктите, които ни впечатлиха и които ще са полезни за подчертаването на красота на всяка дама.

Подбрахме две изключителни маски за лице, които ще хидратират и подхранят кожата и ще я преобразят за минути. Изкуши ни и един гел крем с минерали и съставки от Мъртво море, който е перфектното решение за суха и дехидратирана кожа. За дамите, които едновременно желаят да се поглезят и да прикрият несъвършенствата си открихме луксозен флуид. Акцентите в грима отново са върху тена и перфектната кожа, които ще постигнете с 2 селективни фон дьо тена. Иновативните им формули гарантират дълготрайно покритие и дискретен блясък на лицето. Трудно ни е да изберем един от тях, но ще ги разграничите по текстурата ми. Селектирахме и два прекрасни дамски парфюма, вдъхновени от бляскавия свят на модата, които ще ви обгърнат в изкушаващ ароматен воал.