Топ 10 beauty находки през юли

Този месец, продължаваме своето представяне на топ продуктите, който задължително трябва да присъстват в козметичния несесер на всяка дама.

Какво препоръчва beauty екипът ни през юли?

За около очи 


Кремът за околоочен контур Idealia Eyes на Vichy редуцира тъмните кръгове, изглажда фините линии и намалява сенките. Идеалният контур се постига от ексклузивна комбинация от активни съставки с 11 патента, сред които избелващ комплекс, витамин В3, кофеин, LHA, озаряващи агенти и перлени частици. Само една капка е достатъчна и дозирането е прецизно благодарение на мекия и гъвкав силиконов апликатор.
Слънцезащитни продукти


Спрейът Ambre Solaire Wet Skin SPF 30 Spray SPF 30 на Garnier прилепва директно върху кожата, дори когато е мокра. Попива мигновено, не оставя бели следи, а водоустойчивата формула защитава от вредите от слънцето. Най-важното е, че се нанася лесно и позволява на кожата да придобие равномерен тен. 
Флуидът Anthelios XL SPF 50 на La Roche-Posay е подходящ за чувствителна и склонна към алергии кожа.
Текстурата е прозрачна, немазна и не оставя следи и незабавно се абсорбира от кожата. Съдържа специални сетивни масла и три вида прахообразни съставки, които осигуряват равномерна защита от слънцето.
Стикът Targeted Protection Stick SPF 35 на Clinique осигурява целенасочена защита за чувствителната кожа около очите, устните и други части от тялото. Удобният стик е с мека и недразнеща формула, която съдържа антиоксидантна защита срещу свободните радикали. 6 гр, 48 лв. 
За тяло


Лосионът на Eucerin pH5 овлажнява кожата под душа. Формулата съдържа 5% декспантенол, който успокоява кожата, хидратира я и стимулира естествената й защита. В допълнение липиди, разпределени във водата гарантират, че текстурата ще остане върху повърхността и след измиване и ще заздрави бариерната функция. Нанася се върху мокра кожа, изпкалва се, подсушава се и сте готови за обличане. 
Още на стр. ii