Топ 10 beauty находки през март

Какви интересни грим продукти откри beauty екипът ни през март? 

Този месец сме напълно запленени от очарователните грим колекции на някои от водещите марки и техните пастелни цветове и нюанси. Те създават невероятна мекота и нежност в макиажа и ни превърщат в очарователни приказни героини. 
Подбрахме най-иновативните основи и компактни пудри, които превръщат тена на лицето в съвършеното платно за рисуване и разкриват естествената красота на кожата ни. От многобройните разкрасяващи продукти се спряхме на три изключително красиви палитри, от пролетните колекции на висшите марки, с които лесно ще подчертаете очите си. 
Открихме спирала, която прави революция в грима и разкрива нов свят от възможности, и красиви и обемни мигли. Не сме забравили и устните, които винаги се нуждаят от ефективно подхранващо масло и любимото червило. То не просто създава настроение, а отваря пред нас цял гардероб от 24 модни за сезона разтапящи се върху устните нюанса. 
Време е да приемете нашето предизвикателство и да откриете любимия си продукт от нашата селекция. Ние не успяхме да изберем само един, тъй като искаме всичките красиви изкушения. 

От Рени Аврамова

Make me blush! Няколко съвета за правилното нанасяне на ружа
Как да използвате ружа по нов начин за наистина божествен ефект