Сухата и чувствителна кожа обича мицеларната вода на L’Oréal Paris

Вече има начин да почистим грима и замърсяванията, натрупващи се по кожата през деня, само с един продукт и само с едно движение. 

Добрата новина? Той не само е подходящ за нуждите на сухата и чувствителна кожа, но и след използване я оставя мека, подхранена и дълбоко хидратирана.

Лабораториите на L’Oréal Paris създадоха мицеларна вода на основата на пречистена вода, мицели, които премахват замърсяванията, и глицерин. Благодарение на всички тези съставки, тя не само почиства ефикасно, но и също така е нежна дори към чувствителната кожа.

Тайната се крие в миниатюрните частици, наречени мицели, които като магнит улавят замърсяванията по кожата и нежно премахват грима и излишния себум. Именно това я отличава от останалите почистващи продукти като например масла и лосиони. Не трябва да забравяме и глицеринът, който се грижи за хидратацията и придава мекота и нежност.

Мицеларната вода на L’Oréal Paris идва в нова, по-луксозна опаковка от 400 мл

Нужен ви е единствено обилно напоен памучен тампон и с едно движение ще отстраните грима от лицето, очите и устните. И макар да сме свикнали да използваме този тип продукти основно вечер, за да премахнем фон дьо тена, спиралата и червилото, ние ви съветваме да почиствате лицето с нея и сутрин, за да го подготвите за нанасянето на хидратиращ крем и дневния грим.