Страстна Коледа с Guerlain Liu

Тази година Коледната лимитирана серия на марката е посветена на парфюма им от 1929 г.

Страст, завладяващата женственост и усещане за детайла са посланията, заложени в новата лимитирана серия, трибют към азиатската героиня Лиу. Лиу, от операта “Турандот” на Пучини, е била вдъхновение за Жак Герлен в далечната 1929 година, когато създава чувствения аромат Liu. Златни нюанси, плътни червени устни и подчертани очи улавят разкоша на Ориента, което позволява на всяка жена да се превърне в героинята по време на Коледните празници.

Какво включва колекцията?

Парфюмирана блестяща пудра за лице, тяло и коса, палитра за устни и очи, перли за лице, лак за нокти, автоматично червило, четворка сенки и още едни метеорити.

Ако си си помислила, че това е парфюм, не позна. Звездата тук е блестящата пудра. Ултрафина и лека, тя подобрява вида на лицето, тялото и косата с преливащи се като златен воал цветове. Ароматът е композиция от чувствени рози, ванилия, ирис и дървесни нотки. Пудрата е в елегантното стъклено шише на класическия парфюм Liu със златни букви. Това, което го прави очарователно, е помпичката в стила на отминалите времена.